Siirry sisältöön

Peruskoulun muutoshaaveet 2040

Opinkirjo on  tehnyt pitkäjänteisesti tulevaisuusvision luomiseksi 2040-luvun peruskoululle. Olemme järjestäneet tulevaisuusdialogeja, jotta koulun toimijat, opettajat, lapset ja nuoret sekä huoltajat saisivat olla mukana luomassa toivottuja tulevaisuuksia.

Petteri Orpon hallituksen ohjelmaan on kirjoitettu tavoite luoda peruskoululle pitkän aikavälin suunnitelma ja visio. Opinkirjon toiminnanjohtaja Minna Riikka Järvinen on neuvottelukunnan jäsen.

Osana virallista peruskoulun tulevaisuustyötä Opinkirjo, OPPIVA-verkosto ja Suomen Vanhempainliitto järjestävät syksyllä 2024 tulevaisuusdialogien sarjan. Sarja tuottaa koulun sidosryhmien näkemyksiä siitä, mikä on tärkeää ja merkityksellistä peruskoulussa 2040-luvulla. Niiden tuloksista jatketaan dialogia Educa2025-tapahtumassa. Olet tervetullut!

Lisää peruskoulun tulevaisuustyöstä https://okm.fi/tulevaisuustyo .

 

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan