Siirry sisältöön

Osallisuuden vahvistajat -verkosto

Osallisuuden vahvistajat -verkosto on osallisuusteemojen parissa työskentelevien ja aiheesta kiinnostuneiden ammattilaisten verkosto, joka kokoaa osallisuuden parissa työskentelevät yhteen pari kertaa vuodessa. Katso alta, miten pääset mukaan.

Osallisuuden vahvistajissa jaetaan tietoa ja kokemuksia

Osallisuuden vahvistajat järjestää kokoontumisia pari kertaa vuodesa. Verkoston tilaisuuksissa on kuultu asiantuntijapuheenvuoroja ajankohtaisista teemoista. Merkittävää on myös se, että järjestöjen työntekijät voivat jakaa kokemuksiaan, toimintatapojaan ja tietoa omista taustatahoistaan.  Osallisuuden vahvistajat -verkostoa koordinoivat osallisuuden osaajat Opinkirjo ja Allianssi.

Liity Osallisuuden vahvistajiin

Jos olet kiinnostunut liittymään Osallisuuden vahvistajiin, ole yhteydessä sähköpostilla verkoston ylläpitäjään Tiina Karhuvirta (etunimi.sukunimi@opinkirjo.fi).

Opinkirjo ylläpitää Osallisuuden vahvistajat -ryhmää Facebookissa. Ryhmä on suljettu, mutta julkinen.  Mukana on lähes 1000 nuorten parissa toimivaa aikuista. Liity sinäkin mukaan!

Ryhmän löydät hakusanalla Osallisuuden vahvistajat tai tämän linkin kautta. Pyydä saada liittyä ryhmään, niin ylläpito hyväksyy sinut tuota pikaa.

Yhteystieto

Tiina Karhuvirta  Erityisasiantuntija, FM 050 515 0017 etunimi.sukunimi@opinkirjo.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan