Siirry sisältöön

Osallisuuden vahvistajat -verkosto

Osallisuuden vahvistajat -verkosto on osallisuusteemojen parissa työskentelevien ja aiheesta kiinnostuneiden ammattilaisten verkosto, joka kokoaa osallisuuden parissa työskentelevät yhteen pari kertaa vuodessa. Katso alta, miten pääset mukaan!

Osallisuuden vahvistajissa jaetaan tietoa ja kokemuksia

Osallisuuden vahvistajat järjestää kokoontumisia pari kertaa vuodesa. Verkoston tilaisuuksissa on kuultu asiantuntijapuheenvuoroja ajankohtaisista teemoista. Merkittävää on myös se, että järjestöjen työntekijät voivat jakaa kokemuksiaan, toimintatapojaan ja tietoa omista taustatahoistaan.  Osallisuuden vahvistajat -verkostoa koordinoivat osallisuuden osaajat Opinkirjo ja Allianssi.

Liity Osallisuuden vahvistajiin

Jos olet kiinnostunut liittymään Osallisuuden vahvistajiin, ole yhteydessä sähköpostilla verkoston ylläpitäjiin: Opinkirjossa Tiina Karhuvirta (etunimi.sukunimi@opinkirjo.fi) tai Allianssissa Kirsi Uusitalo (etunimi.sukunimi@alli.fi).

Lisäksi Allianssi ylläpitää Osallisuuden vahvistajat -ryhmää Facebookissa. Ryhmä on suljettu, jotta keskustelu voisi olla avoimempaa. Mukana on jo yli 300 nuorten parissa toimivaa aikuista – liity sinäkin mukaan! Ryhmän löydät hakusanalla Osallisuuden vahvistajat tai tämän linkin kautta. Pyydä saada liittyä ryhmään, niin ylläpito hyväksyy sinut tuota pikaa!

Jaa sosiaalisessa mediassa