Siirry sisältöön

Kehitämme lasten ja nuorten hyvinvointia ja oppimista koulussa tukevia sisältöjä ja palveluita monin eri tavoin. Kumppaniverkostomme on laaja.

 • Peruskoulun tulevaisuustyö

  Opinkirjo on  tehnyt pitkäjänteisesti tulevaisuusvision luomiseksi 2040-luvun peruskoululle. Olemme järjestäneet tulevaisuusdialogeja, jotta koulun toimijat, opettajat, lapset ja nuoret sekä huoltajat saisivat olla mukana luomassa toivottuja tulevaisuuksia.

  Peruskoulun tulevaisuustyö
 • Nuorten aloiteryhmä

  Oletko kiinnostunut kehittämään järjestömme toimintaa? Onko mielessäsi nuorten asioita, joita yhteiskunnassamme pitäisi huomioida enemmän? Millaisia uudistuksia kouluissamme pitäisi tehdä? Tule mukaan Opinkirjon nuorten aloiteryhmään!

  Nuorten aloiteryhmä
 • Osallisuuden vahvistajat

  Osallisuuden vahvistajat -verkosto on osallisuusteemojen parissa työskentelevien ja aiheesta kiinnostuneiden ammattilaisten verkosto, joka kokoaa osallisuuden parissa työskentelevät yhteen pari kertaa vuodessa. Katso, miten pääset mukaan!

  Osallisuuden vahvistajat
 • Osallisuuden osaamiskeskus

  Osallisuuden osaamiskeskuksen tarkoituksena oli lisätä tietoa ja vahvistaa nuorten osallisuutta ja vaikutusmahdollisuuksia julkishallinnossa. Opinkirjo muodosti yhdessä Nuorten Akatemian, Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton ja Koordinaatin kanssa opetus- ja kulttuuriministeriön vuosille 2020–2023 asettaman nuorisoalan osaamiskeskuksen.

  Osallisuuden osaamiskeskus
 • Osaamiskeskus Nuoska

  Osana Nuoskaa Opinkirjo kehitti kasvatuskumppanuutta opettaja-ohjaaja työparien muodossa. Nuoskan toiminta päättyi 31.3.2024.

  Osaamiskeskus Nuoska

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan