Siirry sisältöön

Kehitämme lasten ja nuorten hyvinvointia ja oppimista koulussa tukevia sisältöjä ja palveluita monin eri tavoin. Kumppaniverkostomme on laaja.

 • Osallisuuden osaamiskeskus

  Osallisuuden osaamiskeskuksen tarkoituksena on lisätä tietoa ja vahvistaa nuorten osallisuutta ja vaikutusmahdollisuuksia julkishallinnossa.

  Osallisuuden osaamiskeskus
 • Harrastaminen koulussa -verkostot

  Opinkirjo on mukana lukuisissa virallisissa ja epävirallisissa asiantuntijaryhmissä ja kokoonpanoissa, joissa pohditaan harrastustoiminnan sijoittumista koulun yhteyteen. Tavoitteemme on nostaa esiin tutkimusperustaista tietoa koulussa tapahtuvan harrastamisen yhteydestä lasten ja nuorten hyvinvointiin sekä koulumyönteisyyteen.

  Harrastaminen koulussa -verkostot
 • Osallisuuden vahvistajat

  Osallisuuden vahvistajat -verkosto on osallisuusteemojen parissa työskentelevien ja aiheesta kiinnostuneiden ammattilaisten verkosto, joka kokoaa osallisuuden parissa työskentelevät yhteen pari kertaa vuodessa. Katso, miten pääset mukaan!

  Osallisuuden vahvistajat
 • Tiedekasvatuksen edistäminen

  Tieteellisen lukutaidon kehittäminen vaatii moniammatillista lähestymistapaa ja yhteistyötä. Opinkirjo on mukana useissa kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa.

  Tiedekasvatuksen edistäminen
 • Ilmastokoulu

  Opinkirjo käynnistää perusopetuksen Ilmastokoulun ja  kutsuu laajasti eri toimijoita mukaan verkostoon hankkeen toteuttamiseksi. Ilmastokoulu tukee ilmastokysymyksiin perehtymistä ja tiedonhankintaa. Liity mukaan!

  Ilmastokoulu

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan