Siirry sisältöön

Hymyllä hyvää mieltä

Hymy-veistoksia on jaettu vuodesta 1954 lähtien yhteensä jo yli 300 000 lapselle ja nuorelle, joille koulutoverit ovat halunneet antaa tunnustusta hyvästä kaveruudesta, avuliaisuudesta, toisten huomioon ottamisesta ja muista ystävyyden ja hyvän sosiaalisen toiminnan arvoista. Kehittämiskeskus Opinkirjo haluaa jakaa Hymyn arvot koko yhteiskuntaan, myös työyhteisöihin!

Hymy-veistoksia kouluihin voi tilata Hymy-verkkokaupastamme. Veistoksia työyhteisöön sekä hopeisia Hymy-tuotteita luomaan hyvää ja kannustavaa ilmapiiriä ympärillesi voi tilata Opinkirjon verkkokaupasta.

 • Hymyä kouluun

  Hymy-toiminnan tavoitteena on lasten ja nuorten sosiaalisten taitojen vahvistaminen, hyvän ilmapiirin luominen ja kiusaamisen ehkäiseminen. Tutustu Hymyn arvoihin ja tilaa Hymy-veistoksia!

  Hymyä kouluun
 • Hymyä työyhteisöön

  Onko joukossanne positiivinen ja kannustava työtoveri? Työyhteisö-Hymyn on tarkoitus tuoda hymyn arvot tarkasteltavaksi myös työyhteisöön. Palkitse työpaikkasi hymy Työhymy-veistoksella!

  Hymyä työyhteisöön
 • Tavaramerkit ja käyttöehdot

  Kehittämiskeskus Opinkirjo on Hyvän Toveruuden Kilpaan ja Hymypoika- ja Hymytyttö -sanamerkkeihin sekä -veistoksiin liittyvien tavaramerkkien ja tekijänoikeuksien haltija. Tutustu tarkemmin käyttöehtoihin.

  Tavaramerkit ja käyttöehdot
 • Historiaa

  Hymy-veistoksia on jaettu Suomen kouluissa vuodesta 1954 lähtien. Tutustu Hymy-veistoksen historiaan!

  Historiaa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan