Siirry sisältöön

Hymyllä hyvää mieltä

Hymy-veistoksia on jaettu vuodesta 1954 lähtien yhteensä jo yli 300 000 lapselle ja nuorelle, joille koulutoverit ovat halunneet antaa tunnustusta hyvästä kaveruudesta, avuliaisuudesta, toisten huomioon ottamisesta ja muista ystävyyden ja hyvän sosiaalisen toiminnan arvoista. Kehittämiskeskus Opinkirjo haluaa jakaa Hymyn arvot koko yhteiskuntaan, myös työyhteisöihin!

Hymy-veistoksia kouluihin voi tilata tilauslomakkeen kautta. Voit tilata hopeisia Hymy-tuotteita ja Hymy-leimasimia luomaan hyvää ja kannustavaa ilmapiiriä ympärillesi tästä.

 • Hymyä kouluun

  Hymy-toiminnan tavoitteena on lasten ja nuorten sosiaalisten taitojen vahvistaminen, hyvän ilmapiirin luominen ja kiusaamisen ehkäiseminen. Tutustu Hymyn arvoihin ja tilaa Hymy-veistoksia!

 • Hymyä työyhteisöön

  Onko joukossanne positiivinen ja kannustava työtoveri? Työyhteisö-Hymyn on tarkoitus tuoda hymyn arvot tarkasteltavaksi myös työyhteisöön. Palkitse työpaikkasi hymy Työhymy-veistoksella!

 • Tavaramerkit ja käyttöehdot

  Kehittämiskeskus Opinkirjo on Hyvän Toveruuden Kilpaan ja Hymypoika- ja Hymytyttö -sanamerkkeihin sekä -veistoksiin liittyvien tavaramerkkien ja tekijänoikeuksien haltija. Tutustu tarkemmin käyttöehtoihin.

 • Historiaa

  Hymy-veistoksia on jaettu Suomen kouluissa vuodesta 1954 lähtien. Tutustu Hymy-veistoksen historiaan!