Siirry sisältöön

Tukea oppimiseen ja hyvinvointiin

Kehittämiskeskus Opinkirjo on 11 suomalaisen nuorisotyön, ehkäisevän päihdetyön ja koulutusalan järjestön muodostama nuorisotyön palvelujärjestö.  Toiminnallamme kehitämme suomalaista yhteiskuntaa, erityisesti yhdenvertaisia osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia ja tapoja. Siten lisäämme koettua hyvinvointia ja vahvaa demokratiaa nuorten ikäluokassa. 

Opinkirjo kumppaneineen on kasvatuksen, opetuksen ja oppimisen vaihtoehtoisten tulevaisuuksien keskustelun avaaja ja todeksi tekijä.  

 

 • Toiminta

  Lue lisää arvoistamme, visiostamme ja strategisista valinnoistamme. Täältä löydät myös toimintasuunnitelmat ja -kertomukset, kannanotot ja lausunnot sekä tutkimusartikkelit.

  Toiminta
 • Hallitus

  Opinkirjon hallitus koostuu jäsenjärjestöjen edustajista. Katso, ketkä kuuluvat hallitukseemme ja miten heidät tavoittaa.

  Hallitus
 • Jäsenjärjestöt

  Opinkirjon 11 jäsenjärjestöä edustavat lapsi- ja nuorisotyön sekä opetusalan järjestöjä. Tutustu jäsenjärjestöihimme!

  Jäsenjärjestöt
 • Historia

  Olemme toimineet lasten ja nuorten hyväksi jo vuodesta 1947 alkaen. Lue lisää historiastamme ja järjestön aiemmista nimistä.

  Historia
 • Medialle

  Täältä löydät Opinkirjon sekä hankkeidemme logot.

  Medialle

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan