Siirry sisältöön

Mukaan vaikuttamaan

Opinkirjolla on kolme hallituksen alaista työryhmää, jotka valmistelevat asioita sen ratkaistaviksi ja muullakin tavalla osallistuvat toimintaan. Nuorten aloiteryhmä on työryhmistä tärkein, se viitoittaa tietä nuorten näkökulmasta tärkeisiin asioihin ja kehittämiskohteisiin.

Hallitus päättää vuosittain ryhmän kokoonpanosta ja otamme siihen mukaan kehittämisestä innostuneita nuoria. Jos olet kiinnostunut kehittämään järjestömme toimintaa ja osallistumaan koulutus- ja nuorisoalan yhteiskunnalliseen kehittämiseen, hakeudu mukaan aloiteryhmään.

 

Nuorten ääni kuuluviin

Nuorten aloiteryhmän tavoitteena on tuoda Opinkirjon toimintaan mukaan nuorten ääntä päivittäiseen toimintaamme.

Aloiteryhmä osallistuu eri tavoin toimintamme kehittämiseen ja toteuttamiseen. Aloiteryhmän jäsenenä voit olla mukana erilaisissa hankkeissamme, osallistua lausuntojen laatimiseen, antaa palautetta materiaaleistamme, kirjoittaa blogeja, julkaista vlogeja tai osallistua muulla tavalla.

Aloiteryhmällä on myös mahdollisuus tehdä Opinkirjon hallitukselle aloitteita haluamistaan asioista.

Aloiteryhmän jäsenille maksetaan korvaus vuosittain.

Aloiteryhmä nimetään kevään aikana maalis-huhtikuussa. Aloiteryhmään valitaan mukaan 6-10 nuorta. Valinnassa painotamme innostusta ja mahdollisuutta olla mukana noin neljä kertaa vuodessa järjestettävissä tapaamisissa. Toivomme, että olet mukana toiminnassa 2023-2024.

Kiinnostuitko?

Seuraava haku aloiteryhmän toimintaan järjestään lukuvuoden 2024-2025 aikana.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Minna Riikka Järvinen

minnariikka.jarvinen@opinkirjo.fi

puh.   040 5418661

Yhteystieto

Minna Riikka Järvinen  Toiminnanjohtaja, KT, FM, EMBA  040 541 8661 etunimi.sukunimi@opinkirjo.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan