Siirry sisältöön

Hyvinvointia oppimisympäristöihin

Tarjoamme käytännöllisiä, toiminnallisia ja yhteisöä tukevia palveluja oppivien yhteisöjen ja niiden hyvinvoinnin rakentamiseen. Taustamme on tutkimus, missiomme käytännön ratkaisu.
 • Meidän koulu

  Meidän koulu on yhdessä tehtyä toimintaa ja jakamista. Tutustu Hymyyn, ryhmäilmiöihin liittyviin palveluihimme, PopUp-kouluun ja sen verkkopalveluun, sekä oppilaskuntia ohjaaville opettajille suunnattuun Oma Oppilaskunta -sivustoon.

  Meidän koulu
 • Harrastaminen koulussa

  Harrastamisella on tärkeä merkitys lapsen ja nuoren hyvinvoinnille. Tarjoamme ideoita ja materiaaleja tiedeharrastuksen tukemiseen, kokeellisuuteen ja toiminnallisuuteen, parlamenttikerhotoimintaan, vloggauskerhoihin ja kerhopedagogiikkaan.

  Harrastaminen koulussa
 • Nuorille

  Potentiaalit esiin! Lue lisää suoraan nuorille suunnatuista palveluista ja osallistu Yritys Hyvään, Nuorten Parlamenttiin, Tutki-Kokeile-Kehitä-tapahtumaan eli TuKoKeen, tai hae meille TET-harjoitteluun.

  Nuorille
 • OPS-tuki ja koulutukset

  Tuemme oppivien yhteisöjen kehittymistä. Katso ohjeita monialaisten oppimiskokokonaisuuksien toteuttamiseen (MOKKI) ja sisältöjä laaja-alaisen osaamisen vahvistamiseen. Voit myös tilata koulullesi räätälöidyn koulutuksen!

  OPS-tuki ja koulutukset
 • Hankkeet ja verkostot

  Kehitämme lasten ja nuorten hyvinvointia ja oppimista koulussa tukevia sisältöjä ja palveluita monin eri tavoin. Tutustu laajaan kumppaniverkostoomme sekä käynnissä oleviin hankkeisiimme, kuten Ilmastokouluun ja Osallisuuden Osaamiskeskukseen.

  Hankkeet ja verkostot
 • Harjoittelupaikat

  Opinkirjo tarjoaa korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuksia soveltavan harjoittelun tekemiseen. Tutustu harjoittelupaikkoihimme!

  Harjoittelupaikat