Siirry sisältöön

Hyvinvointia oppimisympäristöihin

Tarjoamme käytännöllisiä, toiminnallisia ja yhteisöä tukevia palveluja oppivien yhteisöjen ja niiden hyvinvoinnin rakentamiseen. Taustamme on tutkimus, missiomme käytännön ratkaisu.
 • Meidän koulu

  Meidän koulu on yhdessä tehtyä toimintaa ja jakamista. Tutustu Hymyyn, ryhmäilmiöihin liittyviin palveluihimme, PopUp-kouluun ja sen verkkopalveluun, sekä oppilaskuntia ohjaaville opettajille suunnattuun Oma Oppilaskunta -sivustoon.

  Meidän koulu
 • Harrastaminen koulussa

  Harrastamisella on tärkeä merkitys lapsen ja nuoren hyvinvoinnille. Tarjoamme ideoita ja materiaaleja tiedeharrastuksen tukemiseen, kokeellisuuteen ja toiminnallisuuteen, yrittäjyyskasvatukseen, parlamenttikerhotoimintaan, vloggauskerhoihin ja kerhopedagogiikkaan.

  Harrastaminen koulussa
 • Nuorille

  Potentiaalit esiin! Lue lisää suoraan nuorille suunnatuista palveluista ja osallistu Yritys Hyvään, Nuorten Parlamenttiin, Tutki-Kokeile-Kehitä-tapahtumaan eli TuKoKeen, tai hae meille TET-harjoitteluun.

  Nuorille
 • Tiedekasvatus ja -opetus

  Askarruttavatko korkeakouluopinnot tai oman jatko-opiskelupaikan valinta? Kaipaatko vinkkejä tiedekasvatukseen ja -opetukseen? Opinkirjo edistää ja kehittää tiedekasvatusta ja -opetusta mm. järjestämällä Tutki-kokeile-kehitä-kilpailua, tuottamalla materiaaleja ja koulutuksia sekä toimimalla erilaisissa tiedekasvatusverkostoissa.

  Tiedekasvatus ja -opetus
 • Tukea, koulutusta ja valmennusta kasvatusalan ammattilaisille

  Tuemme oppivien yhteisöjen kehittymistä.

  Tukea, koulutusta ja valmennusta kasvatusalan ammattilaisille
 • Hankkeet ja verkostot

  Kehitämme lasten ja nuorten hyvinvointia ja oppimista koulussa tukevia sisältöjä ja palveluita monin eri tavoin. Tutustu laajaan kumppaniverkostoomme sekä käynnissä oleviin hankkeisiimme, kuten Ilmastokouluun.

  Hankkeet ja verkostot

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan