Siirry sisältöön

Hyvinvointia oppimisympäristöihin

Tarjoamme käytännöllisiä, toiminnallisia ja yhteisöä tukevia palveluja oppivien yhteisöjen ja niiden hyvinvoinnin rakentamiseen. Taustamme on tutkimus, missiomme käytännön ratkaisu.
 • Meidän koulu

  Meidän koulu on yhdessä tehtyä toimintaa ja jakamista. Tutustu Hymyyn, ryhmäilmiöihin liittyviin palveluihimme, PopUp-kouluun ja sen verkkopalveluun, sekä oppilaskuntia ohjaaville opettajille suunnattuun Oma Oppilaskunta -sivustoon.

 • Harrastaminen koulussa

  Harrastamisella on tärkeä merkitys lapsen ja nuoren hyvinvoinnille. Tarjoamme ideoita ja materiaaleja tiedeharrastuksen tukemiseen, kokeellisuuteen ja toiminnallisuuteen, parlamenttikerhotoimintaan, vloggauskerhoihin ja kerhopedagogiikkaan.

 • Nuorille

  Potentiaalit esiin! Lue lisää suoraan nuorille suunnatuista palveluista ja osallistu Yritys Hyvään, Nuorten Parlamenttiin, Tutki-Kokeile-Kehitä-tapahtumaan eli TuKoKeen, tai hae meille TET-harjoitteluun.

 • OPS-tuki ja koulutukset

  Tuemme oppivien yhteisöjen kehittymistä. Katso ohjeita monialaisten oppimiskokokonaisuuksien toteuttamiseen (MOKKI) ja sisältöjä laaja-alaisen osaamisen vahvistamiseen. Voit myös tilata koulullesi räätälöidyn koulutuksen!

 • Hankkeet ja verkostot

  Kehitämme lasten ja nuorten hyvinvointia ja oppimista koulussa tukevia sisältöjä ja palveluita monin eri tavoin. Tutustu laajaan kumppaniverkostoomme sekä käynnissä oleviin hankkeisiimme, kuten Ilmastokouluun ja Osallisuuden Osaamiskeskukseen.

 • Harjoittelupaikat

  Opinkirjo tarjoaa korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuksia soveltavan harjoittelun tekemiseen. Tutustu harjoittelupaikkoihimme!