Siirry sisältöön

Hymyä työyhteisöön

Onko joukossanne positiivinen ja kannustava työtoveri? Työyhteisö-Hymyn on tarkoitus tuoda hymyn arvot tarkasteltavaksi myös työyhteisöön. Palkitse työpaikkasi hymy Työhymy-veistoksella.

Löytyykö työyhteisöstäsi iloinen ja auttavainen työtoveri?

 

Työyhteisö-Hymy luo työpaikallesi positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä.

Onko teidän työyhteisössänne henkilö, jota haluaisitte yhdessä kiittää hänen osuudestaan hyvän työyhteisön rakentamisessa?

Kehittämiskeskus Opinkirjo haluaa jakaa Hymyn arvot koko yhteiskuntaan, myös työyhteisöihin. Onko teidän työyhteisössänne henkilö, jota haluaisitte yhdessä kiittää hänen osuudestaan hyvän työyhteisön rakentamisessa? Henkilö, joka ansaitsee tunnustusta hyvästä työtoveruudesta?

Hymyn tarkoitus on antaa tunnustusta sellaisille ihmisille keskuudessamme, jotka toiminnallaan ja ihmisinä tekevät hyvää lähimmäisilleen.

Kriteerit Kehittämiskeskus Opinkirjo on luonut yhdessä Työterveyslaitoksen kanssa. Hymyn tavaramerkit ja tekijänoikeudet omistaa Opinkirjo.

Veistoksia voi tilata verkkokaupastamme.

Lisätietoja sähköpostitse opinkirjo@opinkirjo.fi tai p. 050 400 9914.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan