Siirry sisältöön

Loppusyksyn 2023 tapahtumia

Syksyn ollessa jo täydessä vauhdissa Opinkirjo tarjoaa vielä monenlaisia tapahtumia sitä inspiroimaan ja siivittämään.

Syksyn dialogit käsittelevät pääosin tulevaisuuden opettajuutta ja koulua, ja niistä seuraavat toteutetaan yhteistyössä SOOL ry:n kanssa kampuksilla ympäri Suomen 5.10. Maailman Opettajien päivänä. Koulu vuonna 2040 on aiheena myös Opinkirjon Kansallisissa dialogeissa 2.-23.11. sekä syksyn dialogisarjan huipennuksessa 7.11., joka myös striimataan paikan päältä Jyväskylästä.

Tarjolla on dilalogien lisäksi apua Tutki-Kokeile-Kehitä-kilpailuun osallistuville opettajille ja ohjaajille kahtena eri ajankohtana, 5.10. sekä 10.10. etätyöpajojen muodossa, joissa keskustellaan innovatiivisuudesta ja vastataan käytännön kysymyksiin.

Koulunuorisotyö ja osallisuus ovat pääosassa webinaarissa 11.10., jossa puheenvuorot käsittelevät yksinäisyyden ja kiusaamisen ehkäisyä koulunuorisotyön keinoin. Myös Osallisuuden Teehuone jatkaa taas 26.10. keskustelun merkeissä teemalla Digitaaliset työkalut yhdenvertaisuuden edistäjinä. Osallisuuden merkityksestä ja sen muuttumisesta keskustellaan 1.11. Pyöreässä pöydässä.

Kaiken tämän lisäksi myös Nuorten Parlamenttiin ilmoittautuminen on edelleen auki 17.11. asti!

Tarkempi tapahtumalistaus ja tapahtumakohtaista lisätietoa löytyy Tapahtumat-sivultamme, josta näkyy myös, mihin tapahtumiin vaaditaan erillinen ilmoittautuminen. Sivua päivitetään sitä mukaa, kun tapahtumia vahvistuu lisää.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan