Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vertaistukea ja vinkkejä 7.–9.-luokkalaisten projektityöskentelyn ohjaamiseen

5.10.2023, klo 16.00-17.30

Kiinnostaako Tutki-Kokeile-kehitä-kilpailuun eli TuKoKeen osallistuminen, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Onko mielessäsi kysymyksiä oppilaiden projektityöskentelyn ohjaamisesta tai TuKoKeen osallistumisesta? Nyt on tarjolla vertaistukea ja vinkkejä!

Järjestämme syys- ja lokakuun aikana viisi opettajille ja ohjaajille suunnattua etätyöpajaa, joissa keskustellaan innovatiivisuudesta ja TuKoKe-töiden ohjaamisesta eri kouluasteilla. Innovatiivisuudesta alustaa Tekniikan museon johtaja Anssi Tuulenmäki ja TuKoKe-töiden ohjaamisesta joukko kokeneita opettajia. Alustajat kertovat omista kokemuksistaan ja vastaavat osallistujien kysymyksiin. TuKoKen järjestäjät ovat paikalla vastaamassa käytännön kysymyksiin TuKoKesta. Työpajat ovat maksuttomia.

Tule mukaan kysymään, keskustelemaan tai jakamaan omia vinkkejäsi TuKoKe-työskentelystä!

Alustaja

Sarjan neljännessä työpajassa keskitytään 7.–9.-luokkalaisten projektityöskentelyn ohjaamiseen. Työpajassa alustaa Niklas Koppatz Käpylän peruskoulusta Helsingistä.

Niklas Koppatz on osallistunut oppilaineen TuKoKeen kolme kertaa. ”Jos lasta kannustaa sopivasti, hän toteuttaa luontaista uteliaisuuttaan ja heittäytyy tutkimaan, kokeilemaan ja kehittämään. Pääsääntöisesti se tuottaa mielihyvää, ja luo rohkeutta tehdä jotain vastaavaa uudelleenkin”, hän toteaa.

Ilmoittautuminen

Tule mukaan! Ilmoittautumisohjeet löydät TuKoKen verkkosivustolta.

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan