Siirry sisältöön

Suomen Kulttuurirahastolta tukea Opinkirjolle

Suomen Kulttuurirahasto myönsi lokakuun haussaan Opinkirjolle kaksi apurahaa.

Kulttuurirahaston tuella kehitetään suomalaisiin kouluihin sopivia luokkavaltuustomalli ja julkaistaan opas ja tukimateriaalia opettajien käyttöön. Lue lisää luokkavaltuustosta voit lukea täältä.

Toinen apuraha puolestaan on kohdennettu Tutki-kokeile-kehitä (TuKoKe) -lasten ja nuorten tiede- ja teknologiakilpailun v. 2019 finalistien stipendeihin. TuKoKe-kilpailu on suunnattu 4–20-vuotiaille tieteistä ja tekniikasta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. TuKoKen ja Sähkökisan lopputapahtuma järjestetään 4.–5.4.2019 Aalto-yliopiston Design Factorylla. Lopputapahtumassa omaa osaamista pääsee näyttämään ja töitä esittelemään 45 projektia. Kiitos Suomen Kulttuurirahaston tuen stipendejä jaetaan tänä vuonna lähes 20 000 euroa.

Kaikkiin Suomen Kulttuurirahaston apurahan saajiin voi tutustua osoitteessa: https://apurahat.skr.fi/myonnot .

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan