Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vertaistukea ja vinkkejä esi- ja alkuopetusikäisten projektityöskentelyn ohjaamiseen

20.9.2023, klo 15.30-17.00

Kiinnostaako Tutki-Kokeile-Kehitä-kilpailuun eli TuKoKeen osallistuminen, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Onko mielessäsi kysymyksiä oppilaiden projektityöskentelyn ohjaamisesta tai TuKoKeen osallistumisesta? Nyt on tarjolla vertaistukea ja vinkkejä!

Järjestämme syys- ja lokakuun aikana viisi opettajille ja ohjaajille suunnattua etätyöpajaa, joissa keskustellaan innovatiivisuudesta ja TuKoKe-töiden ohjaamisesta eri kouluasteilla. Innovatiivisuudesta alustaa Tekniikan museon johtaja Anssi Tuulenmäki ja TuKoKe-töiden ohjaamisesta joukko kokeneita opettajia. Alustajat kertovat omista kokemuksistaan ja vastaavat osallistujien kysymyksiin. TuKoKen järjestäjät ovat paikalla vastaamassa käytännön kysymyksiin TuKoKesta. Työpajat ovat maksuttomia.

Tule mukaan kysymään, keskustelemaan tai jakamaan omia vinkkejäsi TuKoKe-työskentelystä!

Alustaja

Sarjan toisessa työpajassa keskitytään esi- ja alkuopetusikäisten projektityöskentelyn ohjaamiseen. Työpajassa alustaa Kirsi Rehunen Taipalsaaren Kirkonkylän koulusta.

Kirsi Rehunen opettaa esikouluryhmää Taipalsaaren kirkonkylän koulussa. Hän toteuttaa vuosittain oppilaidensa kanssa koko vuoden kestävän lasten kiinnostuksen kohteista lähtevän tutkimusprojektin, jossa ihmetellään, rakennellaan, kokeillaan, kehitellään ja ajatellaan yhdessä. Rehusen motto on, että kun kysymisen rohkeuden säilyttää, niin pystyy selviämään mistä vain!

Ilmoittautuminen

Tule mukaan! Ilmoittautumisohjeet löydät TuKoKen verkkosivustolta.

Järjestäjä

Tutki-kokeile-kehitä
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan