Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vertaistukea ja vinkkejä 3.–6.-luokkalaisten projektityöskentelyn ohjaamiseen

28.9.2023, klo 15.30-17.00

Kiinnostaako Tutki-Kokeile-kehitä-kilpailuun eli TuKoKeen osallistuminen, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Onko mielessäsi kysymyksiä oppilaiden projektityöskentelyn ohjaamisesta tai TuKoKeen osallistumisesta? Nyt on tarjolla vertaistukea ja vinkkejä!

Järjestämme syys- ja lokakuun aikana viisi opettajille ja ohjaajille suunnattua etätyöpajaa, joissa keskustellaan innovatiivisuudesta ja TuKoKe-töiden ohjaamisesta eri kouluasteilla. Innovatiivisuudesta alustaa Tekniikan museon johtaja Anssi Tuulenmäki ja TuKoKe-töiden ohjaamisesta joukko kokeneita opettajia. Alustajat kertovat omista kokemuksistaan ja vastaavat osallistujien kysymyksiin. TuKoKen järjestäjät ovat paikalla vastaamassa käytännön kysymyksiin TuKoKesta. Työpajat ovat maksuttomia.

Tule mukaan kysymään, keskustelemaan tai jakamaan omia vinkkejäsi TuKoKe-työskentelystä!

Alustajat

Sarjan kolmannessa työpajassa keskitytään 3.–6.-luokkalaisten projektityöskentelyn ohjaamiseen. Työpajassa alustavat Elisa Mauno ja Hannu Polojärvi rovaniemeläisestä Syväsenvaaran koulusta.

Elisa Mauno ja Hannu Polojärvi osallistuivat viime ja toissa vuonna TuKoKeen toteuttamalla omissa luokissaan opetussuunnitelman mukaisia monialaisia oppimiskokonaisuuksia. Työskentely sujui ilmeisen menestyksekkäästi, sillä kevään 2022 lopputapahtumaan valittiin neljä heidän oppilaidensa työtä ja viime keväänä TuKoKen lopputapahtumaan Rovaniemeltä matkasi peräti 17 oppilaan ryhmä.

Ilmoittautuminen

Tule mukaan! Ilmoittautumisohjeet löydät TuKoKen verkkosivustolta.

Tiedot

Päivämäärä:
28.9.2023
Aika:
15.30-17.00
Kotisivu:
https://www.tukoke.fi/uutiset/vertaistukea-ja-vinkkeja-tukoke-tyoskentelyyn

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan