Siirry sisältöön
Nuorten parlamentti järjestetään etätapahtumana 25.3.2022.

 

Kaikille näkyviä tapahtumia ovat klo 10-11 suuren valiokunnan EU-tulevaisuukonferenssiin liiittyvä nuorten kuuleminen.Senäkyyverkkolähetyksenä Eduskunnan sivuilla. Suullinen kyselytunti on nähtävissä myös verkkolähetyksenä klo 12-13. Kyselytunti on seurattavissa myös Yle Areenassa ja  YLEn ykköskanavalla.

Nuorten parlamentti 25.3.2022 ohjelma

Nuorten parlamentin istuntopäivän ohjelma

Muuta

Nuorten parlamenttiin on liittynyt etäopastuksia ja tilaisuus Ahvenanmaa kouluissa -viikolla. Toimittajaoppilaille on järjestetty etkoina ”Minustako toimittaja” -tilaisuus ja jatkoina ”Tekstit kuntoon” -etätyöpaja. Ohjaajalle on koottu monipuolinen materiaalipaketti.

Valmistautumismateriaalista löydät bingopohjan, jonka voit tulostaa itsellesi suullisen kyselytunnin seurantaan.

Ministereitä, kansanedustajia ja eduskunnan virkamiehiä toiminnassa mukana satakunta, nuoria yli 220 ja opettajia taustalla yli 120. Kouluissa  osallistuu yhteensä yli 12 000 nuorta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan