Siirry sisältöön

Muotoilun ja yrittämisen iloa -näyttely Designmuseossa 2.10.2024-1.3.2025

Nyt pääset tutustumaan muutamaan muotoiluaiheiseen palkittuun työhön Designmuseossa Helsingissä.

Yritys Hyvä ja Designmuseo ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2019. Kilpailussa on siitä asti ollut muotoiluun liittyvä tehtävä kaikissa sarjoissa.  Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon yhdistymisen kunniaksi vuoden 2025 kilpailutehtävä liittyy muotoiluun ja rakennettuun ympäristöön. Voit tutustua vuoden 2024 kilpailun muotoiluaiheisiin voittajatöihin Designmuseoon pystytetyssä näyttelyssä. 

Yritys Hyvä on lapsille ja nuorille suunnattu valtakunnallinen kilpailu, jonka tavoitteena on innostaa yrittämään. Kilpailussa saa rohkeasti ideoida, käyttää mielikuvitusta ja pohtia asioita uusista näkökulmista. Yritys Hyvässä on viisi kilpailusarjaa: esi- ja alkuopetus, 3.–6. luokat, 7.–9. luokat, toinen aste sekä opettajaksi opiskelevat. 

Kilpailun järjestäjänä  Opinkirjo Yksityisyrittäjäin säätiön tuella

Näyttelyn toteuttajana Arkkitehtuuri- ja Designmuseo



Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan