Siirry sisältöön

Yritys Hyvä 2025 -kilpailu alkaa 5.9.2024

Yritys Hyvässä yritteliäisyyttä ja yrittäjyyttä käsitellään lapselle ja nuorelle mielekkäällä tavalla.

Yritys Hyvä -kilpailu käynnistyy jälleen Yrittäjän päivänä. Voit tutustua uusiin tehtäviin jo nyt. Kilpailuaika on 5.9.2024–1.3.2025.

Kilpailu kannustaa mm. luovaan ajatteluun, uuden oppimiseen ja innovatiivisuuteen. Osallistuminen kehittää yrittäjämäisiä valmiuksia, kuten rohkeutta, sinnikkyyttä ja aloitteellisuutta. Vuosittain lapset ja nuoret toteuttavat Yritys Hyvässä esimerkiksi erilaisia oppimisprojekteja, tekstejä, podcasteja ja kehittävät uusia liikeideoita.

Kilpailusarjoja on viisi esi- ja alkuopetuksesta opettajaksi opiskeleviin. Osallistua voi yksin, parin tai ryhmän kanssa, koulussa tai vapaa-ajalla niin ohjaajan avustuksella kuin ilman ohjaajaa. Kilpailutyöt palautetaan  viimeistään 1.3.2025  osallistumisalustalle yrityshyva.osallistumme.fi.

Tuomaristo arvioi kaikki kilpailuun lähetetyt työt sarjoittain ja valitsee voittajat. Kilpailuun toivotaan mahdollisimman monenlaisia tuotoksia.

Arviointikriteerejä ovat

  • yrittäjämäinen ote, yritteliäisyys ja oppijalähtöisyys
  • rohkeus ja innovatiivisuus
  • mielenkiintoiset esitystavat.

Kaikkien kilpailuun lähetettyjen töiden tekijät ja ohjaajat saavat tuotepalkinnon. Voittajille on varattu rahapalkintoja 10 000 eurolla!

Tervetuloa mukaan Yritys Hyvään 2025

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan