Siirry sisältöön

Opinkirjo mukana Educa-messuilla 26.-27.1.2024 – NYT KUOHUU!

Opinkirjo on mukana Pohjoismaiden johtavassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa Educassa 26.-27.1.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Löydät meidät samalta osastolta kuin viime vuonna, eli 6g80.

Perjantaina 26.1. järjestämme NYT KUOHUU! – Mihin opettajuus on menossa? -dialogitilaisuuden yhteistyössä OPPIVA-verkoston ja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun (XAMK) Tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenian kanssa Salissa 203. Tilaisuudessa julkistetaan opettajaksi opiskeleville tänä vuonna järjestettyjen keskustelujen näkemyksiä tulevaisuuden opettajuudesta, ja se huipentaa opettajankoulutuksen dialogien sarjan. Keskusteluiden lähtökohtana ovat hissipuheet, joita ovat pitämässä presidentti Tarja Halonen, lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen, YK:n nuorisodelegaatti Paula Pättikangas, OPPIVA-verkoston kehityspäällikkö Tarja Tuomainen sekä Opinkirjon toiminnanjohtaja Minna Riikka JärvinenHissipuheiden aiheina ovat puhujien välttämättömiksi kokemat muutokset oppivelvollisuuskoulun tulevaisuudessa ja toimet, joilla opettajuus voi näihin haasteisiin vastata. 

Dialogeja ennen ääneen pääsevät professori Mirja Tarnanen ja yliopistonlehtori Matti Rautiainen Jyväskylän yliopistosta. Heidän puheenvuoronsa pyrkii valottamaan, millaisten monenlaisten tekijöiden vaikutuksesta tulevaisuuden opettajuus muovautuu ja millaiselta opettajankoulutusta myöten yhtenäinen perusopetus näyttää. 

NYT KUOHUU! -tilaisuuden molempiin osiin on ilmoittauduttava erikseen ke 24.1.2024 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://www.popupkoulu.fi/festivals/1678

Tervetuloa myös osastollemme tapaamaan Opinkirjon henkilöstöä sekä tutustumaan tarjoamiimme palveluihin ja materiaaleihin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan