Siirry sisältöön

Yritys Hyvä 2024 -kilpailu on alkanut!

Hyvää Yrittäjän päivää 5.9!

Juhlistamme Opinkirjossa yrittäjien teemapäivää käynnistämällä vuosittaisen Yritys Hyvä -kilpailumme. Kilpailukauden 2024 tehtävät on nyt julkaistu ja ne löytyvät yrityshyva.fi.

Yritys Hyvä on lapsille ja nuorille suunnattu kilpailu, jonka tavoitteena on innostaa yrittämään. Jokainen saa tilaa omille pohdinnoilleen ja mahdollisuuden kertoa, mitä yrittäminen ja yritteliäisyys juuri itselle merkitsevät. Kilpailussa saa rohkeasti ideoida, heitellä villejä ajatuksia ja käyttää mielikuvitusta!

Kilpailusarjat:

Kilpailun sisällöt ja tehtävät sopivat eri oppiaineisiin. Tehtävissä on huomioitu esi- ja perusopetuksen, lukion ja ammattikoulun opetussuunnitelman perusteet: eheyttävät kokonaisuudet, usean oppiaineen yhteistyö, laaja-alainen osaaminen, työelämä ja yrittäjyys. Jokaisen tehtävän yhteydessä on kerrottu, mitä yrittäjämäistä valmiutta tehtävässä pääsee erityisesti kehittämään. Lisäksi tehtävien yhteyteen on lisätty teemat, mihin tehtävät liittyvät. Vuosittain osallistujat toteuttavat kilpailussa innostavia projekteja, tekstejä, podcasteja, uusia innovaatioita, jne.

Kilpailuun voi osallistua koulussa, oppilaitoksessa ja vapaa-ajalla, yksin tai ryhmässä. Kilpailun aikataulua on uudistettu ja kilpailu päättyy jatkossa helmikuussa. Kilpailuaika on 5.9.2023-1.2.2024. Osallistumisohjeet löydät täältä.

Kilpailuun osallistuminen ja yritteliäisyyteen kannustavien tehtävien toteuttaminen on oiva tapa viettää yrittäjien teemaviikkoa.

Tervetuloa mukaan kilpailuun! 

Hyödynnä myös: 

Yritys Hyvä -kilpailun järjestävät yhteistyössä Kehittämiskeskus Opinkirjo ja Yksityisyrittäjäin säätiö.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan