Siirry sisältöön

Yritys Hyvä 2023 -palkintogaalalähetys 26.5. klo 13-14

Yritys Hyvä 2023 -kilpailun voittajat on kutsuttu perjantaina 26.5. Helsingin Linnanmäelle yrittämisen ja yritteliäisyyden juhlaan. Tapahtumasta toteutetaan kaikille avoin ja maksuton livestriimilähetys. Kokoa oma gaalakatsomo ja tule seuraamaan suoraa lähetystä klo 13-14.

OSALLISTUMISLINKKI: https://www.mediaserver.fi/live/yrityshyva

Yritys Hyvä 2023 -kilpailun palkintogaalalähetyksessä juhlitaan voittajia, tutustutaan voittajien kilpailutöihin sekä paljastetaan palkintostipendit. Tapahtuman yrityskummina toimivan Baba Foods Oy:n tuotekehittäjä, Tahinismoothien ”äiti” ja Suomalainen Menestysresepti 2023 -kilpailun finalisti Kaisa Somerpalo kertoo, millaista on pistää itsensä likoon tv-kilpailussa. Kilpailun tuomariston terveiset gaalalähetykseen tuo yrittäjä Juha Järvinen Perintäritari Oy:stä.

OHJELMA

13:00  Tervetuloa!
13:05  Mistä Menestysresepti on tehty?

Suomalainen Menestysresepti 2023 -tvkilpailun finalisti Kaisa Somerpalo,
Baba Foods Oy
13:30 Yritys Hyvä 2023 -kilpailun voittajat
Tuomariston tervehdyksen tuo yrittäjä Juha Järvinen, Perintäritari Oy
13:55  Kiitos! 

Tervetuloa!

Jaettava A5-ohjelma tästä.

Osallistumisohjeet:

Pääset osallistumaan lähetykseen tästä linkistä: https://www.mediaserver.fi/live/yrityshyva

Palkintogaalalähetys on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Ei ennakkoilmoittautumista. Mukaan lähetykseen pääset helposti tapahtumalinkkiä klikkaamalla.

Yritys Hyvä on lapsille ja nuorille suunnattu kilpailu, jonka tavoitteena on innostaa yrittämään. Kilpailun ja tapahtuman järjestävät Kehittämiskeskus Opinkirjo ja Yksityisyrittäjäin Säätiö.

Lisätiedot:

Suvi Kytöharju
erityisasiantuntija, Yritys Hyvä -kilpailu
puh. 050-5014 300
suvi.kytoharju@opinkirjo.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan