Siirry sisältöön

Opinkirjo järjestää Kansallisen dialogin Epävarmuudessa elämisestä

Kansallisten dialogien malli ei ole poliittinen prosessi, eikä siinä tavoitella yksimielisyyttä tai tehdä päätöksiä. Tavoitteena on mahdollisimman laaja-alaisen ymmärryksen rakentaminen ihmisten kokemuksista ja käsillä olevista taloudellisista, sosiaalisista ja ekologisista haasteista. Tavoitteena on myös vahvistaa osallisuutta, yhteenkuuluvuutta ja suomalaisten yhteiskunnan muutoskykyä sosiaalisen vuoropuhelun kautta.

Kansalliset dialogit on uudenlainen malli yhteiskunnallisen vuoropuhelun toteuttamiseen kansalaisten, yhteisöjen ja viranomaisten yhteistyönä.

Tavoitteena on

  • vahvistaa osallisuutta ja synnyttää ihmisten kokemuksiin perustuvaa ymmärrystä erilaisista haasteista ja mahdollisuuksista.
  • mahdollisimman laaja-alaisen ymmärryksen rakentaminen ihmisten kokemuksista ja käsillä olevista taloudellisista, sosiaalisista ja ekologisista haasteista.
  •  yhteenkuuluvuutta ja
  • suomalaisten yhteiskunnan muutoskykyä sosiaalisen vuoropuhelun kautta.

Keväällä 2023 aiheena on Epävarmuudessa eläminen. Kehittämiskeskus Opinkirjo järjestää dialogin 9.3.2023 klo 15.00 – 17.00 Teams-yhteyksin.

Tule mukaan keskustelemaan siitä, mitkä asiat tuottavat epävarmuutta sinun elämääsi? Mikä huolestuttaa? Mikä auttaa meitä jaksamaan arjessa epävarmuuden keskellä? Missä näemme toivoa?

Ilmoittautuminen 1.3.2023 mennessä.

Lue lisää

Opinkirjon dialogit

Kansalliset dialogit 

Kansallisia dialogeja koordinoi #DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö, Lastensuojelun Keskusliitto, Sitra, Tuusulan kunta, Valtiovarainministeriö ja Valtioneuvosto.

#KansallisetDialogit #EpävarmuudessaEläminen #EräTauko

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan