Siirry sisältöön

Opinkirjo mukana Educa-messuilla 27.-28.1.2023

Opinkirjo on mukana Pohjoismaiden johtavassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa Educassa 27.-28.1.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Löydät meidät osastolta 6g80.

Tervetuloa osastollemme tapaamaan Opinkirjon henkilöstöä sekä tutustumaan tarjoamiimme palveluihin ja materiaaleihin.

Opinkirjo järjestää perjantaina 27.1. klo 17.30-18.15 Educa-messujen Visio-lavalla Rehti, reipas vai rehellinen? Koulutuksella kohti uutta sivistysideaalia -keskustelun. Maailman tila vaatii muutosta. Koulutus on valintojen tekemistä tulevaisuuden ennakoimiseksi. Millaisen tulevaisuuden haluamme? Millaista sivistystä koulutuksen tulisi tuottaa muutoksen aikaansaamiseksi? Mitä tämä edellyttää koululta? Keskustelemassa Paula Risikko, Arto O. Salonen, Katarina Murto, Anita Lehikoinen sekä Sixten Korkman. Tervetuloa kuuntelemaan!

Perjantaina 27.1. klo 14–16 Opinkirjon messuosaston vieraana on Teemu Ronkka Aalto Design Factorysta. Hänen intohimonsa on teknologiakasvatus. Hän jakaa koodauksesta kiinnostuneille opettajille Arduino-minitietokoneita, joita riittää 10 ensimmäiselle.

Nähdään messuilla!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan