Siirry sisältöön

Tule mukaan Nuorten aloiteryhmäämme

Oletko kiinnostunut kehittämään järjestömme toimintaa? Onko mielessäsi nuorten asioita, joita yhteiskunnassamme pitäisi huomioida enemmän? Millaisia uudistuksia kouluissamme pitäisi tehdä? Onko nuorilla riittävästi tilaisuuksia osallistua yhteiskunnalliseen toimintaa? Entä miten osallisuus ja osallistuminen pitäisi järjestää kouluissa ja oppilaitoksissa?

Nuorten aloiteryhmän tavoitteena on tuoda Opinkirjon toimintaan mukaan nuorten ääntä päivittäiseen toimintaamme.

Aloiteryhmä osallistuu eri tavoin toimintamme kehittämiseen ja toteuttamiseen. Aloiteryhmän jäsenenä voit olla mukana erilaisissa hankkeissamme, osallistua lausuntojen laatimiseen, antaa palautetta materiaaleistamme, kirjoittaa blogeja, julkaista vlogeja tai osallistua muulla tavalla.

Aloiteryhmällä on myös mahdollisuus tehdä Opinkirjon hallitukselle aloitteita haluamistaan asioista.

Aloiteryhmän jäsenille maksetaan korvaus vuosittain.

Aloiteryhmä nimetään kevään aikana maalis-huhtikuussa. Aloiteryhmään valitaan mukaan 6-10 nuorta. Valinnassa painotamme innostusta ja mahdollisuutta olla mukana noin neljä kertaa vuodessa järjestettävissä tapaamisissa. Toivomme, että olet mukana toiminnassa 2023-2024.

Kiinnostuitko?

Täytä hakulomake viimeistään 26.3.2023.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Minna Riikka Järvinen

minnariikka.jarvinen@opinkirjo.fi

puh.   040 5418661

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan