Siirry sisältöön

Tutustu Yritys Hyvä 2022 -voittajatöihin: lue voittajajulkaisu ja katso tallenne lopputapahtumasta

Lentäviä autoja, kouluruokailu palmuöljyttömäksi, työpajoja taloustaidoista, pohdintaa modernista sammosta, hemmotteluhoitoja, haaveita erilaisista urapoluista. Yhdessä tekemistä, sinnikkyyttä, rohkeutta, yrittämistä ja yritteliäisyyttä.

Vuoden 2022 voittajatyöt olivat jälleen monipuolisia ja luovia. Yritys Hyvän tuomaristo valitsi voittajiksi 25 työtä, jotka palkittiin rahastipendein toukokuussa Helsingissä järjestetyssä lopputapahtumassa.

Kaikki voittajat on nyt koottu sähköiseen voittajajulkaisuun (Sway).

Lisäksi voit tutustua töihin ja niiden tekijöihin sekä palata lopputapahtuman tunnelmiin Yritys Hyvä 2022 -erikoislähetyksen -tallenteella (video).

Ota siis mukava asento ja katso ja lue, mitä lapset ja nuoret ajattelevat ajattelevat yrittäjyydestä ja yritteliäisyydestä. Antoisia hetkiä voittajatöiden parissa!

 

Lisätietoja Yritys Hyvä -kilpailusta: yrityshyva.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan