Siirry sisältöön

Ahistus! -verkkokeskustelu haastavista huoltajista 21.4.2022

Haluatko keskustella opettajan työn eri puolista muiden opettajien kanssa? Tule mukaan jakamaan kokemuksiasi ja oppimaan muiden ajatuksista, ymmärtämään ja tutkimaan työtäsi yhdessä vertaisten kanssa.
Kevään viimeinen keskusteluteema on muutettu. Palaamme oppijakeskeiseen työotteeseen tulevaisuudessa. 

Haastavat huoltajat

Onko huoltajilla isommat toiveet lapsen koulunkäynnin  suhteen kuin lapsella tai opettajalla? Puhuuko huoltaja lapsensa tarpeiden yli? Kesytä vaativa vuorovaikutus vertaiskeskustelussa kollegojen kanssa

21.4.2022 klo 17.30 – 19.30 
https://us02web.zoom.us/j/81726312169

Meeting ID: 817 2631 2169

Verkossa järjestettävät keskustelut fasilitoidaan. Tavoitteena on, että osallistujat pääsevät kertomaan omia kokemuksiaan käsiteltävästä aiheesta, kuulemaan muiden vertaisten kokemuksia ja siten ymmärtämään teemaa syvemmin. Samalla jaetaan vinkkejä muille osallistujille aiheesta.

Ahistus!-vertaiskeskustelut perustuvat Opinkirjon havaintoihin siitä, mikä opettajan työssä juuri nyt askarruttaa ja mistä näkökulmista opettajan kiireistä ja kuormittavaakin työtä voisi tarkastella.

Keskustelut toteutetaan ZOOM-ympäristössä. Linkki keskusteluun avautuu viikkoa aikaisemmin. Keskusteluihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Keskustelut fasilitoi työnohjaaja Minna Riikka Järvinen kumppaninaan asiantuntijat ja dialogiohjaajat Opinkirjosta.

#Ahistus

#OpeHommat

Lisätietoja

minnariikka.jarvinen[at]opinkirjo.fi

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan