Siirry sisältöön

Yritys Hyvä 2022 -kilpailuun saapui yli 650 työtä

Yritys Hyvä -kilpailu kokosi jälleen ison määrän lapsi ja nuoria pohtimaan, ideoimaan, kirjoittamaan, toteuttamaan mitä yrittäminen ja yritteliäisyys heille merkitsevät. Loppukilpailuun lähetettiin yhteensä 669 työtä 1459 osallistujalta.

Iso kiitos kaikille töiden tekijöille ja ohjaajille, ilman teitä ei Yritys Hyvää olisi!

Esiraadit kokoontuvat maaliskuussa arvioimaan kaikki kilpailutyöt ja huhtikuussa kilpailulautakunta tekee päätöksensä voittajista ja kunniamaininnan saajista. Toukokuussa Helsingissä järjestetään Yritys Hyvä 2022 -lopputapahtuma, jossa voittajat palkitaan rahastipendein. Lopputapahtumaa voi seurata myös etänä stream-lähetyksenä (linkki julkaistaan myöhemmin).

Kaikille kilpailuun osallistuneille ja ohjaajille on luvassa tuotepalkinnon. Tuotepalkinnot postitetaan kouluille huhtikuun aikana. Jos työ on tehty vapaa-ajalla, palkinto postitetaan suoraan kotiin.

Lue lisää: yrityshyva.fi 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan