Siirry sisältöön

Tutki-Kokeile-Kehitä-kilpailun ilmoittautumisalusta on avattu

Tutki-Kokeile-Kehitä-kilpailun (TuKoKe) uusi sähköinen ilmoittautumisalusta on avattu osoitteessa tukoke.osallistumme.fi. Kilpailutöitä voi ilmoittaa alustalle helmikuun ensimmäiseen päivään asti.

Tutki-Kokeile-Kehitä-kilpailu

TuKoKeen voi osallistua yksin tai ryhmässä, eikä tieteen alaakaan ole rajattu. Tervetulleita ovat kaikki tiede- ja tuotekehittelyprojektit sekä ideat luonnontieteistä ihmistieteisiin.

TuKoKe-kilpailussa on kolme ikäsarjaa: I) esi- ja alkuopetus, II) 3.-9. luokkalaiset, III) muut enintään 20-vuotiaat nuoret. Kolmossarjaan osallistuja voi Tukokeen ilmoittautuessaan olla ensimmäisen vuoden korkeakouluopiskelija, mutta Tukoke-työ on pitänyt tehdä ennen korkeakouluopintojen alkamista. Lisäksi on yhdistetty Y-sarja, johon voi osallistua ryhmätyöllä, jonka tekijöinä on eri ikäsarjoihin kuuluvia lapsia ja nuoria.

Kilpailukausi ja lopputapahtuma

TuKoKe-kilpailuun voi osallistua aina helmikuun ensimmäiseen päivään asti, jonka jälkeen sähköinen osallistumisalusta suljetaan. Esiraatilaiset aloittavat arviointityönsä heti helmikuussa, ja loppukilpailutöiden valinta tapahtuu maaliskuussa. TuKoKen lopputapahtuma järjestetään virtuaalisena huhtikuun puolessa välissä.

Kannattaa osallistua – Onnea kilpailuun!

Lisätietoa ja osallistumisohjeet: www.tukoke.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan