Siirry sisältöön

Uusi shakkiopas opettaa shakkia helposti askel kerrallaan!

Opinkirjon uusi shakkipedagogiikan opas Onnistumisia, oivalluksia ja oppimisen iloa tekee shakin oppimisesta helppoa. Oppaassa on valmis 10 oppitunnin kurssisuunnitelma ja ideoita, joiden avulla shakkiin tutustuminen oppilaiden kanssa käy aloittelijaltakin vaivattomasti.

Valmiilla oppitunneilla shakkia opitaan vaiheittain nappula kerrallaan. Tieto-osuuden jälkeen nappuloiden liikkeitä ja ominaisuuksia harjoitellaan käytännössä mielenkiintoisten viitepelien avulla. Välttämättömien perustietojen ohessa oppaassa perehdytään myös tavoitteellisen pelaamisen edellyttämään strategiseen ajatteluun.

Opas soveltuu hyödynnettäväksi niin oppitunneilla kuin koulujen kerhotoiminnassakin. Opasta täydentää Koulushakin videokirjasto.

Oppaan on kirjoittanut Kai Sippola ja kuvitus ja taitto on Esa Vehmassalon.

Onnistumisia, oivalluksia ja oppimisen iloa. Shakkipedagogiikan opas I

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan