Siirry sisältöön

Vahvuuksien tunteminen auttaa alan valinnassa

Jokaisella on paljon vahvuuksia. Ne on tärkeä tunnistaa ja vahvistaa niitä. Vahvuuksien tunteminen myös auttaa omimman alan valinnassa.

Jokaisella on paljon vahvuuksia

On hyvä pyrkiä löytämään ja tunnistamaan omia vahvuuksia sekä vahvistaa niitä. Osa niistä saattaa olla piilossakin.  Alan valinnassa vahvuuksien lisäksi myös kiinnostus on tärkeää, mutta kiinnostuksen kohteet saattavat muuttua iän ja opintojen myötä.

Hyödynnä lukion mahdollisuudet

Lukioaikana on mahdollisuus kurkistaa erilaisiin tieteenaloihin oppiaineiden kautta. Kannattaakin hyödyntää mahdollisuus täysimääräisesti opiskelemalla asioita laajasti ja ennakkoluulottomasti ja samalla tutustua itseensä.

Etsi vahvuuksiasi

Alla on lista sivustoista, joista voi olla apua omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden sekä omimman alan löytämisessä. Millä aloilla pääset toteuttamaan vahvuuksiasi ja kiinnostuksen kohteitasi?

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan