Siirry sisältöön

Harrastaminen koulussa

Harrastamisella on tärkeä merkitys lapsen ja nuoren hyvinvoinnille. Siksi meille on sydämenasia tukea kaikkea koulussa tapahtuvaa harrastustoimintaa. Tarjoamme toteutusmalleja ja virikkeitä ohjaajille monipuolisen ja laadukkaan harrastustoiminnan tarjoamiseksi.

 • Nuorten parlamentti

  Nuorten parlamentti on tarkoitettu kaikille peruskoulun yläluokkien oppilaille. Toimintaan osallistutaan ensisijaisesti koulun kerhona, oppilaskuntana tai muuna aikuisen ohjaamana ryhmänä.

  Nuorten parlamentti
 • Yritys Hyvä

  Rohkeasti yrittämään! Yritys Hyvässä käsitellään yrittäjyyttä lapsille ja nuorille mielekkäällä tavalla. Osallistua voi monenlaisilla töillä, yksin tai yhdessä, koulussa, kerhossa tai vapaa-ajalla.

  Yritys Hyvä
 • Vloggauskerho

  Vloggauskerhon tavoitteena on tukea nuoria tuomaan esille omia ajatuksiaan sosiaalisessa mediassa. Katso vinkit vloggaamiseen videotutoriaaleista!

  Vloggauskerho
 • Kerhopedagogiikka

  Kerhojen laadun takaavat ammattitaitoiset kerhopedagogisesti ajattelevat ohjaajat.

  Kerhopedagogiikka

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan