Siirry sisältöön

Tule meille korkeakouluharjoitteluun!

Opinkirjo on suosittu harjoittelupaikka, jossa pääset katsomaan koulutuskenttää lapsi- ja nuorisojärjestön näkökulmasta. Meillä on ollut harjoittelussa sekä aineenopettajiksi ja luokanopettajaksi opiskelevia että ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

 

Harjoittelun ohjaus ja sisältö

Harjoittelun ohjauksesta vastaa yleensä erityisasiantuntija. Harjoittelu voi rakentua järjestön toimintaan ja projekteihin osallistumisesta tai esim. materiaalien sisällön tuotannosta. Harjoittelun kesto määräytyy opintovaatimusten mukaan.

Aineenopettajaksi opiskelevat, erityisesti historian ja yhteiskuntaopin, luonnontieteiden sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettajaksi opiskelevat, ovat tehneet Opinkirjossa soveltavaa harjoittelua liittyen tiedekasvatuksen, yrittäjyyskasvatuksen ja osallisuuskasvatuksen teemoihin. Erilaisia mielekkäitä harjoittelukokonaisuuksia voi löytyä myös luokanopettajille ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. 

Kysy lisää ja hae harjoittelupaikkaa

Jos harjoittelupaikka kiinnostaa, ole yhteydessä Opinkirjoon tai suoraan oman alasi erityisasiantuntijaan (etunimi.sukunimi@opinkirjo.fi).

  • Tiina Karhuvirta, historia ja yhteiskuntaoppi, äidinkieli
  • Merike Kesler, luonnontieteet
  • Marjo Kenttälä, luokanopettajat, yrittäjyyskasvatus, muotoilukasvatus
  • Minna Riikka Järvinen, ammattikorkeakoulu

Yhteystiedot

Jaa sosiaalisessa mediassa