Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yritys Hyvä 2022 – innostu, ideoi ja osallistu kilpailuun!

5.9.2021, klo 00.00 - 1.3.2022, klo 23.30

Yritys Hyvän uusi kilpailukausi käynnistyy Yrittäjän päivänä 5.9.2021, jolloin julkaistaan kaikki tehtävät Yritys Hyvän kotisivuilla www.yrityshyva.fi. Kilpailu aikaa on aina 1.3.2022 saakka. 

Kilpailussa on omat sarjat esi- ja alkuopetukseen, 3.-6.-luokille, 7.-9.-luokille sekä toiselle asteelle ja opettajaksi opiskeleville. Kilpailun tehtävät innostavat lapsia ja nuoria pohtimaan ja ideoimaan mitä yrittäjyys ja yrittäminen heille merkitsevät. Kilpailussa saa ideoida rohkeasti ja käyttää mielikuvitusta. Tehtävät soveltuvat eri oppiaineisiin ja niissä on huomiotu esi- ja perusopetuksen, lukion ja ammattikoulun opetussuunnitelman perusteet: eheyttävät kokonaisuudet, usean oppiaineen yhteistyö, laaja-alainen osaaminen, työelämä ja yrittäjyys.

Kilpailutyöt palautetaan 1.3.2022 mennessä sähköiselle osallistumisalustalle. Osallistua voi niin kouluissa kuin vapaa-ajalla. Palauta kilpailutyö: yrityshyva.osallistumme.fi

Kaikki loppukilpailuun lähetetyt töiden tekijät ja ohjaajat palkitaan tuotepalkinnolla. Lisäksi kaikkien sarjojen voittajat palkitaan rahastipendein (100-1000 euroa).

Tutustu tarkemmin Yritys Hyvän tehtävänantoihin, ohjeisiin ja osallistu: www.yrityshyva.fi   

Tiedot

Alkaa:
5.9.2021,00.00
Loppuu:
1.3,23.30
Kotisivu:
www.yrityshyva.fi

Järjestäjä

Opinkirjo

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan