Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yritys Hyvä 2020 -kilpailu

5.9.2019, klo 00.00 - 1.3.2020, klo 23.30

Yritys Hyvä täyttää 35 vuotta

Yritys Hyvä juhlii 35. kilpailukauttaan tänä vuonna! Sen kunniaksi olemme katsoneet myös historiaan, ja nostamme juhlavuoden kilpailuun tehtäviä menneiltä vuosikymmeniltä. #tb-tehtävät kannustavat kirjoittamiseen, ja kunnioittavat näin kirjoituskilpailumme historiaa.

Yritys Hyvä -kilpailu

Yritys Hyvä on lapsille ja nuorille suunnattu kilpailu, jonka tavoitteena on innostaa yrittämään. Jokainen saa tilaa omille pohdinnoilleen ja mahdollisuuden kertoa, mitä yrittäminen ja yritteliäisyys juuri itselle merkitsevät. Kilpailussa saa rohkeasti ideoida, heitellä villejä ajatuksia ja käyttää mielikuvitusta!

Kilpailun sisällöt ja tehtävät sopivat eri oppiaineisiin. Tehtävissä on huomioitu esi- ja perusopetuksen, lukion ja ammattikoulun opetussuunnitelman perusteet: eheyttävät kokonaisuudet, usean oppiaineen yhteistyö, laaja-alainen osaaminen, työelämä ja yrittäjyys. Kilpailussa on oma sarjansa myös opettajaksi opiskeleville.

Kaikki osallistujat ohjaajineen palkitaan

Kaikki kilpailuun lähetettyjen töiden tekijät ohjaajineen palkitaan tuotepalkinnolla.
Voittajatyöt palkitaan rahapalkinnoin 100-1000 €. Rahastipendejä jaetaan noin 12 000 € arvosta.

Kilpailukausi

Kilpailu avautuu vuosittain Yrittäjän päivänä 5.9.2019. Kilpailuun voi osallistua aina maaliskuun ensimmäiseen päivään asti, jonka jälkeen sähköinen osallistumisalusta suljetaan. Esiraatilaiset aloittavat arviointityönsä heti maaliskuussa, ja kilpailulautakunta päättää voittajat huhtikuussa. Voittajien juhla on jälleen Helsingissä toukokuussa.

Kannattaa osallistua – Onnea kilpailuun!

Katso osallistumisohjeet: www.yrityshyva.fi.

Tiedot

Alkaa:
5.9.2019,00.00
Loppuu:
1.3.,23.30

Järjestäjä

Kehittämiskeskus Opinkirjo
Sähköposti:
opinkirjo@opinkirjo.fi
Kotisivu:
www.opinkirjo.fi

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan