Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työpaja: ”Kuin olisi sen lapsen ilme kirkastunut”

24.1.2020, klo 16.15-17.00

Kun jo ajatus huoltajakeskustelusta tuskastuttaa

Moni opettaja tuskailee huoltajien kanssa käytäviä arviointi- ja kolmikantakeskusteluja. Vaativat huoltajat saavat opettajan sydämen pompottamaan ja yöunet kaikkoamaan. Lapsen kuuleminen unohtuu, eikä hänelle ehkä jää tilaakaan, jos keskustelu kuumentaa tunteet ja opettajan pitää keskittää energiansa selviytymiseen.

Työpajassa tutustutaan keinoihin saada lapsen ääni esille muun muassa Jyväskylän yliopistossa kehitettävän kyselyn avulla. Lisäksi harjoitellaan keskustelun käymistä ja jatkamista tilanteessa, jossa on eskalaation vaara.

Työpaja: ”Kuin olisi sen lapsen ilme kirkastunut”. Työkaluja opettajalle keskusteluun lapsen ja huoltajan kanssa. 

Työpajan vetävät Minna Riikka Järvinen, toiminnanjohtaja, Kehittämiskeskus Opinkirjo ja Miia Sainio, tutkijatohtori, Jyväskylän yliopisto.

Paikka: Messukeskus, Educa 2020, Tila 203

Minna Riikka Järvinen ja Miia Sainio ovat tavattavissa Opinkirjon messuosastolla 6h81 perjantaina 24.1. klo 17.30-18.00.

Järjestäjä

Kehittämiskeskus Opinkirjo
Sähköposti:
opinkirjo@opinkirjo.fi
Kotisivu:
www.opinkirjo.fi

Tapahtumapaikka

Messukeskus
Helsinki, Suomi

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan