Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tutki-Kokeile-Kehitä-kilpailun lopputapahtuma

4.4.2022 - 8.4.2022

Tutki-kokeile-kehitä-kilpailun (TuKoKe) lopputapahtuma kokoaa yhteen tutkimisesta, kokeilemisesta ja kehittämisestä kiinnostuneita lapsia ja nuoria.

Tämänvuotinen TuKoKe-lopputapahtuma järjestetään viikolla 14 koronatilanteen sallimissa rajoissa joko etä- tai lähitapahtumana. Tarkemmat tiedot tapahtumapaikasta ja viikon ohjelmasta julkaistaan kevään kuluessa TuKoKen verkkosivuston uutisosiossa sekä Tukoken Facebook-sivulla.

Lopputapahtuman ohjelmassa on perinteisen kilpailutöiden esittelyn ja tuomaristohaastattelujen lisäksi etätyöpaja opettajille.

Lopputapahtumaan valitut työt ovat esillä myös kaikille avoimessa virtuaalisessa näyttelyssä, joka avataan tapahtuman aikana sivustolle tukoke.fi. Näyttelyn avajaisten yhteydessä järjestetämme Facebookissa ja Instagramissa (Opinkirjon Instagram-sivulla) yleisöäänestyksen, jossa jokainen voi äänestää omaa suosikkityötään.

TuKoKe-kilpailun tulokset julkistetaan tapahtumaviikon päätteeksi livestriimissä, jonka ajankohdasta tiedotetaan lähempänä tapahtumaa TuKoKen verkkosivuston uutisosiossa sekä Tukoken Facebook-sivulla.

Lisätietoa

Eeva Mäkelä, eeva.makela@opinkirjo.fi

TuKoKen verkkosivusto

Tiedot

Alkaa:
4.4.2022
Loppuu:
8.4.2022
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
tukoke.fi

Järjestäjät

Kehittämiskeskus Opinkirjo
Tekniikan Akateemiset TEK

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan