Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Paneeli: Ilmastouutiset ja niiden käsittely koulussa

24.1.2020, klo 14.15-15.15

Opinkirjon Ilmastokoulu-hanke marssittaa Educa 2020 -messujen Tahto-lavalle vaikuttavan joukon eturivin journalisteja sekä nuoria opettajineen.

Paneelissa keskustellaan ilmastouutisoinnista ja siitä, miten lapset ja nuoret kokevat sen sekä siitä, miten koulussa voidaan käsitellä ilmastoahdistusta ja tukea oppilaiden medialukutaitoa.

Paneeli: Tuomiopäivän uutiset, Ilmastoahdistus ja koulu: Miten media tekee ilmastouutisensa ja kuinka niitä tulisi koulussa käsitellä?

Keskustelijat: Kaius Niemi, Helsingin Sanomain vastaava päätoimittaja, Jouko Jokinen, Yleisradion uutis- ja ajankohtaisohjelmien päätoimittaja, Erja Yläjärvi, Iltalehden vastaava päätoimittaja, Hanna Visala, Yleisradion Uutisluokan tuottaja, toimittaja, Tomi Kiilakoski, nuorisotutkija, Sanni Virtanen, kuvataideopettaja, Ruusuvuoren koulu, Vantaa ja oppilaita.

Paikka: Messukeskus, Educa 2020, Tahto-lava

Järjestäjä

Kehittämiskeskus Opinkirjo
Sähköposti:
opinkirjo@opinkirjo.fi
Kotisivu:
www.opinkirjo.fi

Tapahtumapaikka

Messukeskus
Helsinki, Suomi

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan