Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Osallisuuden vahvistajat -verkostotapaaminen

27.3.2019, klo 19.00-20.30

Osallisuuden vahvistajat -verkosto kokoontuu seuraavan kerran Turussa Nuori2019-tapahtuman yhteydessä. Kohdataan ja verkostoidutaan keskiviikkona 27.3.2019 kello 19.00 – 20.30 Logomolla.

Luvassa on vapaamuotoinen kohtaaminen, jossa vaihdamme ajatuksia ja kokemuksia osallisuuteen liittyvistä ohjelmaosiosta. Odotettavissa mukavaa keskustelua ja verkostoitumista osallisuuden edistämisestä innostuneiden nuorisoalan ammattilaisten parissa ennen Ellinooran keikkaa ja leppoisaa illanviettoa.

Livetapaamiseen ovat tervetulleita kaikki, jotka osallistuvat Nuori2019-päiville osallistujana, kouluttajana tai näytteilleasettajana. Verkostotapaamiseen voi tulla mukaan myös etäyhteydellä

https://meet.google.com/qxc-cisk-dqj . Hangout-kokous vaatii Chrome-selaimen.

Osallisuuden vahvistajat -verkostoa koordinoivat Opinkirjo ja Allianssi. Kysy lisätietoja tiina.karhuvirta[at]opinkirjo.fi.

 

 

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
27.3.2019
Aika:
19.00-20.30

Järjestäjät

Opinkirjo
Allianssi

Tapahtumapaikka

Logomo
Köydenpunojankatu 14
Turku, 20100 Suomi

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan