Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nuorten media-akatemia

9.2, klo 10.00-15.00

Nuorten media-akatemia järjestetään torstaina 9.2.2023 klo 10.00 – 15.00 Eduskunnan Pikkuparlamentissa.
Medialla on ollut keskeinen osa vaaleissa. Vaalit ovat puolestaan demokraattisen yhteiskunnan perusta. Vaaleissa äänestäjät valitsevat poliittiset päätöksentekijät, jotka edustuksellisessa demokratiassa päättävät asioista ja yhteiskunnan toimintaa ja kehitystä ohjaavasta lainsäädännöstä.  
Media tarjoilee jälleen tulevana keväänä kansalaisille monipuolisia vaalisisältöjä, herättää keskusteluun ja tuo esiin tutuksi kansalaisten vaikuttamisen perustoimintoa, äänestämistä. Avoin ja moniääninen keskustelu on tärkeä osa toimivaa demokratiaa. 
 Nuorten media-akatemia tarjoaa 15-20-vuotiaille nuorille ja nuoristotoimijoille ajankohtaista tietoa vaaleista ja siitä, kuinka kotimainen media toimii sekä mahdollisuuden verkostoitua. Päivän aikana on puheenvuoroja ja työpajoja, ja mietitään: miten media voisi palvella nuoria paremmin? 
Tapahtumassa mukana politiikantoimittajia sekä muita median edustajia. 
Mukaan mahtuu 70 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.Tilaisuudessa tarjotaan lounas.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.1.2023.

Ilmoittautumislomake.

Media-akatemian toteuttavat eduskunta, Yle ja Opinkirjo yhteistyössä.

Tapahtumapaikka

Eduskunnan Pikkuparlamentti

Järjestäjät

Opinkirjo
Eduskunta
YLE

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan