Gå till innehållet

Vinnarna i TuKoKe utsedda

Tutki-Kokeile-Kehitä (TuKoKe) 2019 final ordnades den 4.4 – 5.4 2019 på Aalto Design Factory i Otnäs, Esbo. Nästan 19 000 euro delades ut som stipendier. Det utvaldes också sex projekt som får representera Finland i internationella tävlingar.

I finalen deltog 45 projekt, varav 9 var finalister i STEK Sähkökisa (STEK Eltävling). Här hittar du alla vinnare (på finska).

Tutki-Kokeile-Kehitä (Forska-Experimentera-Utveckla) är en tävling i vetenskap och teknik för barn och ungdomar som organiseras av Lärorik och Teknikens akademiker TEK. Tävlingen arrangerades nu för den 40. gång.

Dela i sociala medier

Webbutiker

Hymy-webbutiken

Här kan du beställa Solskenstatyer och diplomer till skolor och andra läroanstalter.

Gå till Hymy-webbutiken

Läroriks webbutik

Här kan du beställa avgiftsfritt material för undervisning och fostran. I butiken hittar du också Hymy-produkter med vilka du kan uppmärksamma någon på din arbetsplats eller som du kan ge i gåva på någons bemärkelsedag.

Gå till Läroriks webbutiken