Siirry sisältöön

Uudet osiot nuoretjaosallisuus-sivustolla

Osallisuuden osaamiskeskuksen yhtenä toimintana on Nuoretjaosallisuus-sivuston sisällön tuottaminen ja ylläpitäminen. Löydät sivustolta tietoa helposti yhteen paikkaan koottuna.  Ajankohtaista-palstalla on koottuna uutisia ja blogeja nuorten vaikuttamisesta.

Osallisuuskoulutukset ja kehittämisprosessit

Tule mukaan kaikille avoimiin maksuttomiin koulutuksiin ja työpajoihin tai tilaa meiltä palveluja! Osallisuuden osaamiskeskus tarjoaa koulutuksia, työpajoja ja kehittämisprosesseja kuntien viranhaltijoille, työntekijöille ja päättäjille, jotta jokainen osaisi huomioida nuorten osallisuuden paremmin omassa työssään. Toteutamme myös vaikuttamis- ja ideointityöpajoja nuorille.

Osallisuuskoulutukset ja kehittämisprosessit

Mitä osallisuus on?

Osallisuudelle ei ole olemassa yhtä oikeaa määrittelyä. Täällä pääset tutustumaan siihen, mitä osallisuus on nuorten näkökulmasta sekä toisaalta tutkimuksessa määriteltynä.

Mitä osallisuus on?

Digitaalinen osallisuus ja vaikuttaminen

Digitaalinen osallisuus on osallistumista yhteiskunnan toimintaan hyödyntäen digitaalisia välineitä, sovelluksia ja palveluita yksilölle sopivalla tavalla. Se avaa yhdenvertaisia, ajasta ja paikasta riippumattomia mahdollisuuksia osallistua ja käyttää palveluja, osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun ja muuhun toimintaan.

Digitaalinen osallisuus ja vaikuttaminen

Nuoretjaosallisuus-sivusto on osin ruotsinkielinen.

Osallisuuden osaamiskeskuksen tehtävänä on kehittää onnistunutta nuorten osallisuutta. Olemme yksi nuorisoalan kuudesta osaamiskeskuksesta, joita opetus- ja kulttuuriministeriö rahoittaa vuosina 2020–2023. Osallisuuden osaamiskeskus on usean toimijan yhteenliittymä ja sen muodostavat Nuorten Akatemia, Kehittämiskeskus Opinkirjo, Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto, Koordinaatti ja Punaisen Ristin Nuorten turvatalot.

www.nuoretjaosallisuus.fi

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan