Siirry sisältöön

TuKoKen voittajat on valittu

TuKoKen tuomaristot ovat valinneet 42 finalistityön joukosta voittajat ja tunnustuspalkintojen saajat. Isot onnittelut ja kiitokset kaikille  kisaan osallistuneille!

TuKokeen osallistui tänä vuonna 360 kilpailijaa ja 173 kilpailutyötä.  Esiraadin ja asiantuntijalausuntojen perusteella niistä 42 valittiin loppukilpailuun.  Ennakkolausuntojen, raportin ja etäyhteyssovellusten avulla tehtyjen haastattelujen perusteella monen alan asiantuntijoista kootut tuomaristot valitsivat voittajat ja tunnustuspalkintojen saajat. Päätös kärkitöistä ei ollut helppo, koska hyviä ja erinomaisia töitä oli niin paljon.

TuKoKen voittajat sarjoittain

I-sarja

Esi- ja alkuopetuksen sarjassa ensimmäisen palkinnon saivat Taipalsaaren kirkonkylän koulun esiopetusryhmä työllä Miten saa vahvat luut ja muita ihmistutkimuksia sekä Leo ja Sampo Tilvis Ötökkätutkimuksellaan.

II-sarja

Peruskoulun 3.-9.-luokkalaisten sarjassa kärkeen sijoittui Eetu Jylhän ja Viivi Maggan työ Miksi kaverit ei ota mukaan?

III-sarja

Lukiolaisten ja ammattiin opiskelevien sarjassa voiton veivät Valtteri Aurela ja Shähla Idikut. Aurelan työ on matemaattinen teoreettinen tutkielma Nopan simulointi toisella nopalla. Idikut taas tutki ultraviolettivalon vaikutusta bakteereihin työssään A Comparison of Direct Reversal and Nucleotide Excision Repair in UVB-Treated Bacteria.

Loppukilpailutöihin voi tutustua virtuaaligalleriassa

Kaikki loppukilpailutyöt ovat esillä TuKoKen verkkonäyttelyssä elokuun 2020 loppuun asti.

TuKoke 2021 -kilpailukausi käynnistyy syksyllä, ja kilpailutöitä voi palauttaa 1.2.2021 asti. Toivottavasti saamme jälleen mukaan runsaasti osallistujia!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan