Siirry sisältöön

Tutki-Kokeile-Kehitä-kilpailun virtuaalinen näyttely on avattu!

Tällä viikolla 108 nuoren tutkijan urakka huipentuu TuKoKen lopputapahtumaan. Loppukilpailussa on mukana 42 huikeaa työtä. Tänä vuonna kilpailutöihin voi tutustua virtuaalisessa näyttelyssä sekä äänestää suosikkiaan somessa.

Virtuaalinen näyttely

Tänä vuonna TuKoKen loppukilpailutöihin on helppo tutustua varkossa. TuKoKen verkkosivulle rakentuu virtuaalinen näyttely, jossa julkaistaan kisan edetessä päivittäin uusia kilpailutöitä. Tiistaina 21.4. julkaistiin esi- ja alkuopetuksen kilpailusarjan finalistien työt. Keskiviikkona 22.4. ovat vuorossa peruskoulun 3.−9.-luokkalaisten ja torstaina 23.4. toisen asteen opiskelijoiden sarjan loppukilpailutyöt. Julkaisu tapahtuu aina klo 18. Näyttely on avoinna elokuun 2020 loppuun asti.

Yleisöäänestys

Näyttelyn auettua postaamme päivittäin Facebookiin ja Instagramiin julkaisun, jossa voi äänestää suosikkiaan juuri näyttelyyn ilmestyneestä kilpailusarjasta.
Tukoken Facebook-sivu

Instagram @opinkirjo

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Verkkokaupat


Hymy-verkkokauppa

Täältä voit tilata Hymy-veistoksia ja kunniakirjoja kouluihin ja muihin oppilaitoksiin Hyvän toveruuden kilvan palkinnoiksi.

Siirry Hymy-verkkokauppaan

Opinkirjon verkkokauppa

Täältä voit tilata maksuttomia materiaaleja opetuksen ja kasvatuksen tueksi. Kaupasta löydät myös Hymy-tuotteita työyhteisön hymylle tai lahjaksi merkkipäivänä.

Siirry Opinkirjon verkkokauppaan